SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    IE9 video tag poster problem

    Hi,

    i have a problem on one site where the poster does not show up in IE9.
    I did it the same way like on another site i made. Sure preload="none" is set.
    Here the poster works: http://balkenhantel.de
    And here not: http://odenwaldsport.de/produkte/power-hooks-om116

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i am having the same problem... trying to figure out a fix, or possible workaround.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Setting the preload="none" worked for me, and my fallback idea was to set it as a background image... Hope it helps.

  4. #4
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    As i wrote: preload="none" does not work here.

    Another thing is that in IE the control bar does not show up after page load. You need to hover the video that it shows up.
    Thats stupid cause how do people know its a video.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •