I have made a rod for my own back here as I have put some of my files ( header, footer, navigation, sidebar ) in a includes folder that is specified in php.ini

If I am working in the root folder everything works OK with this navigation file inside the includes folder:
PHP Code:
<?php

//$address = 'www.rubblewebs.co.uk/imagemagick/';
$address '';

$address_im =  'imagemagick/';

    echo
    
"<div id=\"navcontainer\">
 <ul id=\"navlist\">
 <li id=\"active\"><a class=\"list\" href=\""
.$address."index.php\" alt=\"Back to the main website\" title=\"Back to the main website\">Rubblewebs</a></li>
 <li><a class=\"list\" href=\""
.$address."cont.php\" alt=\"Contact me\" title=\"Contact me\">Contact</a></li>
 <li><a class=\"list\" href=\""
.$address."websites.php\" alt=\"Websites by Rubblewebs\" title=\"Websites by Rubblewebs\" >Websites</a></li>
 <li><a class=\"list\" href=\""
.$address_im."index.php\" alt=\"Imagemagick index page\" title=\"Imagemagick index page\" >Imagemagick index page</a></li>
 <li><a class=\"list\" href=\""
.$address_im."operators.php\" alt=\"List of operators\" title=\"List of operators\" >Imagemagick operators</a></li>
 <li><a class=\"list\" href=\""
.$address_im."snippets/index.php\" alt=\"More examples of how to use IM\" title=\"More examples of how to use IM\">Imagemagick snippets</a></li>
 </ul>
 </div>"
;

 
?>
I am sure I the $address variables are the problem as if I start from a folder inside root for example /imagemagick and try to go to the the contact page I have something like http :// www .rubblewebs.co.uk/imagemagick/cont.php but cont.php is not in the imagemagick folder. ( spaces addd to the url to try and stop a link here ).
I also have a problem with my css file and header image - I had to give them the full path including the http: etc.
Can somebody please point me in the correct direction to go to correct this problem.