SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Winnipeg
    Posts
    498
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Sticky footer problems???

    I have the following code for a drupal theme - which I swear at one time worked. However in the latest Chrome the footer doesn't seem to shift downward as content or the right column grows.

    http://pcspectra.com/

    I have simplified the CSS to its bare minimum and used different colors to distinguish the DIV's - can anyone see what I'm missing? Perhaps it's something?

    Regards,
    Alex
    The only constant in software is change itself

  2. #2
    billycundiff{float:left;} silver trophybronze trophy RyanReese's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Whiteford, Maryland, United States
    Posts
    13,594
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, sorry I missed this thread .

    The problem is because you now have floated elements inside #wrap, and as a result the parent doesn't see them and stops the height short .

    Your best shot would just be to contain the floats, a normal and easy solution.

    Code:
    #wrap{overflow:hidden;}
    Always looking for web design/development work. Willing to do it cheap to build portfolio!

  3. #3
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,175
    Mentioned
    454 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Your site won't load for me. I tried several times.

    Anyhow, it's worth checking this thread on sticky footers to make sure you've ticked all the boxes, so to speak:

    http://www.sitepoint.com/forums/show...66#post1239966

  4. #4
    billycundiff{float:left;} silver trophybronze trophy RyanReese's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Whiteford, Maryland, United States
    Posts
    13,594
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Your site won't load for me. I tried several times.

    Anyhow, it's worth checking this thread on sticky footers to make sure you've ticked all the boxes, so to speak:

    http://www.sitepoint.com/forums/show...66#post1239966
    Hmm, weird. Same it's not loading for me.

    However I luckily had it loading when I originally went to fix the problem . Guess I got lucky
    Always looking for web design/development work. Willing to do it cheap to build portfolio!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •