SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    365
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Site does not work without "www"

    Hello everyone,
    I have a question that I thought someone could help me with. What would be the reason, that if I place my URL in the web browser URL field, that if I do not include the "www" the site will not work and the browser will display a page not found error? In my company's marketing pieces they want to display without the "www". Our domain is hosted at Network Solutions. Thank you for any help you can offer.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Sacramento, CA, USA
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You need to properly configure your DNS on Network Solutions. You probably have an A record pointing "www" to your web server's IP address, but you also need "@" pointing to the server as well (on some hosts this is just blank). Check with the NS documents to make sure you do it right, since you don't want to interrupt traffic to your site, email, or whatever. The information you need is probably on this page.

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    365
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cool I'll definitely check that out. Domains and hosting issues are not my strength


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •