SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    where did the error messages go?

    I have the following asp page. It should produce an error, but it does not. It just stops after the execute. It prints the "before", but not the "after". How do I get the error messages?

    I'm using IE8, and I have unchecked the disable script debugging check boxes in Internet Options.


    <%@LANGUAGE="VBSCRIPT"%>
    <!--#include file="../Connections/Connection.asp" -->
    <%
    set cmd = Server.CreateObject("ADODB.Command")
    cmd.ActiveConnection = MM_Connection_STRING
    cmd.CommandText = "dbo.does_not_exist"
    cmd.CommandTimeout = 0
    cmd.Prepared = true
    response.write "before"
    cmd.Execute
    response.Write "after"
    %>

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    358
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Check your include file for any "on error resume next" statement, if found comment it out, and then try again.
    Doug G
    =====
    "If you ain't the lead dog, the view is always the same - Anon

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No, there's no "on error" in the include file. There should be an error message right? I'm thinking that someone may have tinkered with the IIS. It's a shared web server.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •