SitePoint Sponsor

User Tag List

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 55 of 55
  1. #51
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kiwi in Bangkok
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi ralph.m

    would you like me to PM a link to all my script files?

    then you will be able to view all the files i have uploaded to the server,





    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Hm, because we don't know what system you are using, there's not much help we can give.

  2. #52
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,331
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by RayWilk View Post
    would you like me to PM a link to all my script files?
    I don't think that would be much use to me, as it sounds like a programmer's territory. This may not be the best forum for this question now, as it's not a CSS issue.

    When I ask what system you are using, I'm asking if you site is powered by a known content management system, like Drupal, or WordPress or whatever. (If you aren't sure, the name probably appears at the bottom of your admin pages.)

  3. #53
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kiwi in Bangkok
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you ralph.m for all your assistance today,

    best wishes

  4. #54
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,331
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Have you solved the image issue? If not, we could move this to another forum. Are you using a CMS?

  5. #55
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kiwi in Bangkok
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello ralph.m

    I have not solved this issue, yet need to or my site is inoperable,

    I think it is a PHP issue, I am using a script full of php files, wish I could answer you more accurately by

    I have already opened a tread in the PHP Forum thank you

    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Have you solved the image issue? If not, we could move this to another forum. Are you using a CMS?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •