SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Need Help with Wordpress Template

    Hi, Please I have an urgent question.

    I used a wordpress template Jocasta for a wordpress website. The website is ariseandshineinternationalministries.org. My problem is though the slider works in Chrome/Firefox but not in IE 9. I dont know what will make it not work. I have added a doctype (not sure If I added the correct one) but it wont still work. Any help will be appreciated.

    Also in Chrome/Firefox, when I hover over the menu, The links do not work but ironically they work in IE. Thanks Guys.

  2. #2
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,148
    Mentioned
    262 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Hi, techsupplier, and welcome to the forums.

    I've tried to have a look at your site, but it's asking for a username and password.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi TechnoBear,

    I have removed the pw protection. Sorry about that

  4. #4
    billycundiff{float:left;} silver trophybronze trophy RyanReese's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Whiteford, Maryland, United States
    Posts
    13,564
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's STILL asking for a username/password for me.
    Twitter-@Ryan_Reese09
    http://www.ryanreese.us -Always looking for web design/development work

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok. Now removed it for real. Just tested it. Thanks

  6. #6
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,339
    Mentioned
    179 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    There should be no comma after the last "80" here;

    Code:
    <script type="text/javascript">
    jQuery(function() {
    jQuery("#featureCarousel").featureCarousel({
    smallFeatureWidth:      .7,
    smallFeatureHeight:  .7,
    topPadding:             80,
    		   
    });
    });
    </script>
    The last entry doesn't have a comma or the routine expects more code which is what is probably breaking IE.

    topPadding: 80

    The images seem to be links in Firefox and Chrome apart from the portion where you have absolutely placed a paragraph on top of course.

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok Thanks

  8. #8
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok. I think its fixed. Thanks guys for all the help


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •