SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    May 2010
    Posts
    229
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    navigation sub menu items not appearing

    I have two list items under the "Services" heading in the top navigation bar on this site.

    But for some reason they dont appear when I hover over "Services".

    why is that?

    please advise. thanks in advance!

  2. #2
    billycundiff{float:left;} silver trophybronze trophy RyanReese's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Whiteford, Maryland, United States
    Posts
    13,750
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well, you are using a jquery script to change the dropdowns CSS upon hover, which is bad, and as a result this isn't a CSS problem.

    I'll request a move into the JS forum.

    If you remove t he display:none being given to the dropdowns <ul> it will appear. However, it should be set otherwise in the JS, which makes me think it is that problem.

    You should really be using a pure CSS dropdown anyway (with fading effects added on later)...but I digress.
    Always looking for web design/development work.
    http://www.CodeFundamentals.com

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    May 2010
    Posts
    229
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks. i'll give that a shot.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •