SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Firefox ‘refreshes’ page, re-playing flash video

    Hi.

    Steps to reproduce:
    1. open: http://www.iuvideo.com/2012_iuSite/
    2. the flash video (Vimeo) plays automatically
    3. pause it
    4. open one of the featured videos
    5. the rlightbox opens
    6. the first video starts playing again

    I’m the author of the lightbox. One dude reported this issue in github bug tracker. He says that there is no such a problem with other browsers. Only with Firefox.
    As I*know the code, I don’t think it is my fault. But I‘m not sure for 100 per cent.

    Could you tell me if it is Firefox issue or not? Or maybe user’s, or mine?*

    Thanks in advance!

  2. #2
    Unobtrusively zen silver trophybronze trophy
    paul_wilkins's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    14,696
    Mentioned
    101 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Quote Originally Posted by RRH View Post
    I’m the author of the lightbox. One dude reported this issue in github bug tracker. He says that there is no such a problem with other browsers. Only with Firefox.
    As I*know the code, I don’t think it is my fault. But I‘m not sure for 100 per cent.

    Could you tell me if it is Firefox issue or not? Or maybe user’s, or mine?*
    With Google Chrome I'm seeing the following error:
    Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://www.iuvideo.com/2012_iuSite/ from frame with URL http://player.vimeo.com/video/31923650. Domains, protocols and ports must match.

    That might help you to work out what's not going right in Firefox.
    Programming Group Advisor
    Reference: JavaScript, Quirksmode Validate: HTML Validation, JSLint
    Car is to Carpet as Java is to JavaScript

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paul, thank you for the reply, but Chrome complains all the time when you embed Vimeo this way (oEmbed). It’s not my fault, but Vimeo’s.

  4. #4
    Unobtrusively zen silver trophybronze trophy
    paul_wilkins's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    14,696
    Mentioned
    101 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Well for some reason the frame is being reloaded, and since the frame is set to autoplay, that's why it plays again.

    When I comment out the following line from rlightbox, the problem goes away, but so too does the lightbox.

    Code:
    g.queueContainer.open.dequeue("lightboxOpen")
    Programming Group Advisor
    Reference: JavaScript, Quirksmode Validate: HTML Validation, JSLint
    Car is to Carpet as Java is to JavaScript

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maybe the workaround would be to call the first video to play programmatically? What do you think? I’ll try also to drop in Firefox on Mozilla’s IRC.

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paul, could you please, follow this thread:
    https://github.com/ryrych/rlightbox2...omment-3805190 ?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •