SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with IE

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with IE

    Hi

    on IE 9 I get the Israeli flag with white background and it cover the white dots on the top.
    Any idea how to solve this?

    thanks

  2. #2
    SitePoint Enthusiast NuttySkunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Link? Code?

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    this is what happens when you try do something while someone else talking to you...
    http://luxurioustay.com/

  4. #4
    SitePoint Enthusiast NuttySkunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    First, remove the background colour from the anchor (it is currently an in-line style) and you will also need to apply border:none; to the image (#menu a img { border:none; })

    That should get you there.

  5. #5
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,592
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Try adding these styles to your style sheet:

    Code:
    #menu a {vertical-align: bottom;}
    #menu img {border: none;}
    EDIT: beaten to it, it seems.

  6. #6
    SitePoint Enthusiast NuttySkunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Try adding these styles to your style sheet:

    Code:
    #menu a {vertical-align: bottom;}
    #menu img {border: none;}
    EDIT: beaten to it, it seems.
    Yeah but your reply looks allot nicer than mine :P

  7. #7
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thank you very much - that helps a lot
    any idea why the big picture on the middle is jumping to the bottom on this page:
    http://luxurioustay.com/he/ (IE)

  8. #8
    SitePoint Enthusiast NuttySkunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    71
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I cannot tell for sure at the moment without testing it properly however your source code is quite messy, there is allot of tags that could be condensed (would make bug fixing allot simpler). The only thing that jumps out at me currently is the fact you are using float:right allow which can break things, I would strongly suggest using float:left when possible, this may or may not help fix this particular error.

  9. #9
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,592
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Which IE are you seeing this in? Looks OK in IE9.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •