SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Gridview does not dispay on my webpage when i run my page

    pls can someone help ,me out ! each time i place a gridview, detailsview, on my webform and run the page i always get an empty web page pls what am i doing wrong ? thankx i am using vb with visual studio 2010

  2. #2
    Chopped Liver bronze trophy imaginekitty's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Pennsyltucky
    Posts
    1,494
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not enough information to supply a meaningful response.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    just to clearer on the issue !, i am want to insert , delete ,edit data into an sql database , so i placed a gridview on my webform and configured the gridview , but each time i run the webpage i end up with a blank webpage , ive also tried using a
    details view , but still come up with same result , i am using visual studio vb and asp.net thanks ! hope i have enough information supplied

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    its visual studio 2010 thanks

  5. #5
    Chopped Liver bronze trophy imaginekitty's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Pennsyltucky
    Posts
    1,494
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How are you binding the data to the gridview?

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks a lot for your interest !

    i got placed an sqldatasource control , placed it on the webform ,then configured it through the wizard , then placed a gridview on the form , then , i set the datasource property of the gridview to the sqldatasource


    Thanks in advance !

  7. #7
    Chopped Liver bronze trophy imaginekitty's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Pennsyltucky
    Posts
    1,494
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Are you getting results from the sqldatasource or is it coming up empty? When you use the wizard what happens when you click the "Test Query" button?

    Everything seems to be in order but I've not used webforms or sqldatasource for a few years. Hmm. Did you set the columns manually or are you using AutoGenerateColumns="True"? Either way it shouldn't matter. I've taken your steps above and I've got a functional gridview. If I make it so that no records are returned by using a non-existing value in a WHERE statement I also get an empty screen. My guess is that your not returning anything from the database.

  8. #8
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thankx for your replies ! , ive tried it out with with both an empty and non empty table , my major challenge is that the gridview displays very well in the design mode , but once i hit the run button , and the webpage is in the run mode , the page displays all other controlls but the gridview


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •