SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gah!

    I need urgent help before I send out my newsletter tomorrow!!

    I am currently using RobMail and I put the line wrap thingy to 65 characters, and type it out all nice. The preview looks ok before it's sent...

    But upon checking the final thing... it's horrible!!!

    It worked fine in a Hotmail account... but everywhere else; Outlook, netscape and a bunch of freebie webmail; it just totally destroys it!!

    Like, lines joined together... two words to a line, none of the paragraphs showing up... in a word; none of the formatting works!

    What am I doing wrong?! How can I fix this up??
    Please, please!
    Thank you!

  2. #2
    SitePoint Enthusiast Edwin's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Tokyo, Japan
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am not sure if this will solve *all* your problems, but try manually pressing the "ENTER" key at the end of each line to force the lines to wrap. That should solve a lot of your problems even if the final result isn't perfect.

    ------------------
    Edwin Hayward - VP Technology, Internet Business Forum, Inc.
    FREE info, tips, insights & advice to help you work the web
    http://www.ibizhome.com/1905.htm


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •