SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    jigga jigga what? slider's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Utah (USA)
    Posts
    309
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Apache2 on local machine

    I'm running Apache2 on my local machine for testing, etc. When I start the service I get two apache.exe processes in my Task Manager. I was wondering if this is normal or if I have something configured wrong.

    I'm running PHP 4.2.3 as a SAPI module if that makes any difference.

    TIA.
    $slider = 'n00b';

  2. #2
    jigga jigga what? slider's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Utah (USA)
    Posts
    309
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Running WinXP Pro SP1 if that also makes any difference.
    $slider = 'n00b';

  3. #3
    ********* Member website's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Iceland
    Posts
    1,238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well, I got apache with php on win98
    When I start my cpu it runs up some Apache service monitor that i think dosn't do anything.
    Then when I click on running apache in console or something I get up a window called apache and then it shuts down and some PHP window appears and all works.

    Hope u understood that
    - website


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •