SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    84
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Sys.webforms.pagerequestmanagerservererrorexception: 12152 in ASP Page

    Hi All,

    I have a small Ajax/ASP 2.0 webpage running on IIS 6, and for some odd reason I get the following message pops up sporadically. My page is just a data entry page that the users enters then prints to a printer. No database support.

    Sys.webforms.pagerequestmanagerservererrorexception: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 12152

    Any idea what causes this error, and how I can fix it?

    Thanks.

  2. #2
    SitePoint Author silver trophybronze trophy
    wwb_99's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Washington, DC
    Posts
    10,625
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did you google the error message, that will probably give you some idea of what is going on. Beyond that knowing what is going on will help alot. The way to do that is to use a http debugger such as fiddler or the chrome inspector and watch the requests. You should be getting a HTTP 4xxx or 5xx error of some kind on a specific request.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    84
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I goggled the error message, but didn't find anything that stood out. The site is hosted on IIS7/Windows Server 2008, on my intranet/local network.

  4. #4
    SitePoint Author silver trophybronze trophy
    wwb_99's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Washington, DC
    Posts
    10,625
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well, any http debugger will still work. Fire one up and see what the error is.

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    84
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I just installed fiddler, and not sure if I set it up correctly. I see the error 504, showing in the capture window of fiddler. When I click on Raw, I see the following error message, but not sure how to proceed.

    HTTP/1.1 504 Fiddler - Receive Failure
    Content-Type: text/html; charset=UTF-8
    Connection: close
    Timestamp: 12:10:16.309

    ReadResponse() failed: The server did not return a response for this request.

  6. #6
    SitePoint Author silver trophybronze trophy
    wwb_99's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Washington, DC
    Posts
    10,625
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'd try and figure out what you were requesting and why it was failing so hard as to not send anything down the wire . . .


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •