hi . I have a problem. hoping for a soln.

I have installed php on iplanet.
I first did this on a Linux box, (using the thread http://benoit.noss.free.fr/php/install-php4.html). A realy usefull document to help get php in Iplanet.
[It works great on Linux but not on Solaris.]
I just recently did the same on a Solaris 8.0 computer.
I am fairly confident that all the settings are right.
but in this case I am having problems.

here is a startup error log listing from the server as it starts.
-------------------------------------------------------------------
[23/Oct/2002:16:12:07] info (16246): successful server startup
[23/Oct/2002:16:12:07] info (16246): iPlanet-WebServer-Enterprise/6.0SP2 B11/13/2001 00:49
[23/Oct/2002:16:12:12] info (16246): php4_init reports: Initialized PHP Module

[23/Oct/2002:16:12:15] info (16247): Installing a new configuration
[23/Oct/2002:16:12:15] info (16247): A new configuration was successfully installed
[23/Oct/2002:16:12:20] info (16247): Using the Solaris VM v1.2.2 from Sun Microsystems Inc.
[23/Oct/2002:16:12:20] info (16247): Java VM classpath: /gmc/iplanet/servers/plugins/servlets/examples/legacy/be
ans.10/SDKBeans10.jar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/NSServletLayer.jar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/N
SJavaUtil.jar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/NSJavaMiscUtil.jar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/servlet.j
ar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/servlet-2.3-filters-api.jar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/jsp092.jar:
/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/jaxp.jar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/crimson.jar:/gmc/iplanet/servers/
bin/https/jar/xalan.jar:/gmc/iplanet/servers/bin/https/jar/jspengine.jar:
[23/Oct/2002:16:12:20] info (16247): Loading IWSSessionManager by default.
[23/Oct/2002:16:12:20] info (16247): IWSSessionManager: Maximum number of sessions is 1000
[23/Oct/2002:16:12:22] config (16247): for host


And reading the test file I used
--------------------------------------
144.131.170.232 trying to GET /date.php, handle-processed report
s: no way to service request for /date.php
[23/Oct/2002:16:12:23] config (16247): for host 144.131.170.232 trying to GET /date.php, handle-processed report
s: no way to service request for /date.php
[23/Oct/2002:16:12:24] config (16247): for host 144.131.170.232 trying to GET /date.php, handle-processed report
s: no way to service request for /date.php
[23/Oct/2002:16:12:25] config (16247): for host 144.131.170.232 trying to GET /date.php, handle-processed report
s: no way to service request for /date.php

Here is the file Date.php I used
--------------------------------------
<html>
<body>
<p> Todays Date is
<?php
echo( date("l, F ds Y.") );
?> <p>
</body>
</html>



From the startup information, you will see the php code load with no apparent errors.

I would like some thoughts, ideas on where to look on this matter.
I think it will not be a difficult problem, but not one I can answer.

cheers