SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    SitePoint Wizard DoubleDee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    3,934
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Upload Screen Chopped Off

    When I use the "Manage Attachments" option, a pop-up window appears, but all of the buttons images on the right side are chopped off so it is almost unusable?!


    Debbie

  2. #2
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,448
    Mentioned
    274 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Yes, I ran into the same problem yesterday when I was trying to delete two attachments I uploaded by mistake. Enlarging the window doesn't solve the problem.

  3. #3
    Keep Moving Forward gold trophysilver trophybronze trophy
    Shaun(OfTheDead)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Trinidad
    Posts
    3,746
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for this. I see that it's unusable.

    I'll pass the info onto the guys in the back.

    There are a lot of amendments taking place at the moment, as one might expect after launching such a big redesign, but I'll make sure it's given as much priority as possible.
    Trying to fill the unforgiving minute
    with sixty seconds' worth of distance run.

    Update on Sitepoint's Migration to Discourse

  4. #4
    Keep Moving Forward gold trophysilver trophybronze trophy
    Shaun(OfTheDead)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Trinidad
    Posts
    3,746
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    For now, a work-around for uploading images to your posts could be to use the "Image" button in your toolbar. Please see my screenshot.

    2011-12-03_manage-attachments.jpg

    screenshot.jpg

    Let me know if that helps.
    Trying to fill the unforgiving minute
    with sixty seconds' worth of distance run.

    Update on Sitepoint's Migration to Discourse

  5. #5
    SitePoint Wizard DoubleDee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    3,934
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Shaun(OfTheDead) View Post
    For now, a work-around for uploading images to your posts could be to use the "Image" button in your toolbar. Please see my screenshot.

    2011-12-03_manage-attachments.jpg

    screenshot.jpg

    Let me know if that helps.
    Your attachments come up as "Invalid"...


    Debbie

  6. #6
    Non-Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    no fixed address
    Posts
    851
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by DoubleDee View Post
    Your attachments come up as "Invalid"...
    That's because they are waiting for approval.

    I ran into the same upload problem a few days ago. The workaround I'm using is to click the partially exposed "Basic upload" button first and then uploading an image is pretty straight forward.

  7. #7
    Twitter: @TimIgoe silver trophy TimIgoe's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Blackpool, UK
    Posts
    1,058
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I can say, the problem will get fixed shortly the patch has been submitted

  8. #8
    Twitter: @TimIgoe silver trophy TimIgoe's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Blackpool, UK
    Posts
    1,058
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    The fix has been uploaded, the manage attachment screen should be usable again.

  9. #9
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,448
    Mentioned
    274 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Thank you.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •