SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Web Enthusiast
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Western Massachusetts, USA
    Posts
    1,366
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Wordpress shows "Site underconstruction" after installation

    I just did a new installation of Wordpress at http://beverlyhaberman.com/ using fantastico on asmallorange.com. After the installation, the base url still shows Site under construction. However, the sample page url
    http://beverlyhaberman.com/sample-page
    shows fine
    or any other url shows the page not found page as it should.

    The home page is set correctly in the Reading section of Settings. What am I missing?
    Paul C.
    ClickBasics
    http://www.clickbasics.com

  2. #2
    SitePoint Enthusiast mattgoffrey's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Delete the index.html and your site will start to show.

    index.html, if is there will be displayed before an index.php if it is there if someone goes to a domain or directory within the domain without specifying a file. (assuming the default settings used by most web hosts)

    HTH

  3. #3
    Web Enthusiast
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Western Massachusetts, USA
    Posts
    1,366
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks. That was it.
    Paul C.
    ClickBasics
    http://www.clickbasics.com

  4. #4
    Non-Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kindly go your wp admin and go to general setting where 4 options are available you select "by post" and reload your website


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •