SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Odd CSS bug with border?

    During my re-design of our companies website I have stumbled upon an interesting bug (or so I think) with borders. This can only be reproduced in Firefox or Chrome as it doesn't seem to affect internet explorer (9 from what I see, I have yet to open 8/7/6). For some reason the border on the active page link represented by the rule
    Code CSS:
    #nav .active, #nav:hover { }
    isn't the correct color. Now what bothers me even more is the fact that when you hover over an inactive link the color shows up properly... Only when the rule
    Code CSS:
    #nav .active
    is applied will the bug show. Am I doing something wrong? Too see this in action follow this link: http://beta.trucksmartsales.com/. I'm pulling my hair out!!!

  2. #2
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,068
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Quote Originally Posted by crismclaughlin View Post
    Too see this in action follow this link: http://beta.trucksmartsales.com/. I'm pulling my hair out!!!
    Unfortunately, all I get following that link is "A Database Error Occurred".

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I apologize, I fixed the issue and I fixed the CSS bug by simply working around it. On the default a style I just removed the border all together and increased the padding by 1px all around. Then on the hover style I removed the 1px padding and added a 1px border... Strange I have to do it this way but it fixed it.

  4. #4
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,068
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Glad you found a solution.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •