SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Hover not working in Google Chrome

    Can someone tell if their rollovers are not working in google chrome?

    They work in IE and in FF but not in chrome.

    HAs anyone else dealt and tackled this problem?

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,097
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    What kind of rollovers do you mean? It would be best to post an example (link or code) so we can test it, or suggest what's wrong.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.hospital.gosh.org/

    Have a look it works fine in IE and Mozilla

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The now work for me, i removed the display:block; and it sorted the problem.

  5. #5
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,097
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Ah, well done. Glad you sorted it, and sorry for the slow reply. I did look, but couldn't see the problem, and meant to come back to it when I had more time.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No worries dude, i am having an issues with the tabs on the home page. If you go to the URL the tabs have a thin white line in Chrome and Safari. For the life of me i can get rid of them,


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •