SitePoint Sponsor

User Tag List

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 51 to 75 of 76
  1. #51
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    365
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by TechnoBear View Post
    This is Chromium on Linux:
    Attachment 58161
    Yup that is the same as Chrome 15 for Mac

  2. #52
    Non-Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    no fixed address
    Posts
    851
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    "New Posts" menu link has disappeared

    The New Posts menu link has disappeared in my FF8.

    Don't you guys have a development environment to "play" in rather than go fumbling around in the dark in the production version?

  3. #53
    om nom nom nom Stomme poes's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    10,233
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Don't you guys have a development environment to "play" in rather than go fumbling around in the dark in the production version?
    lawlz!

    I like to think of it as a set of special surprises for me. Every time I visit, I could find everything looking different. Keeps me on my toes.

  4. #54
    Non-Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    no fixed address
    Posts
    851
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    that would be ok if the changes were positive, but the "New Posts" menu link in my FF8 is still AWOL .

    I doubt very much any of my clients would be happy if I started tinkering around on their live websites and making it more cumbersome for their visitors to navigate around on

    That's why for commercial websites I always, without exception, make changes to code in a development environment and then upload them when they are working correctly

  5. #55
    SitePoint Wizard bronze trophy Immerse's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,661
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I just checked the source - the new posts link is commented out. Why? It's the most handy link in the entire forums?

  6. #56
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    5,315
    Mentioned
    213 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Immerse View Post
    I just checked the source - the new posts link is commented out. Why? It's the most handy link in the entire forums?
    Could be because they're working on a problem with that page and don't want us all complaining that there's something wrong with it...

    I'm with Stomme poes - it all adds a sense of adventure to my morning.

  7. #57
    om nom nom nom Stomme poes's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    10,233
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I doubt very much any of my clients would be happy if I started tinkering around on their live websites and making it more cumbersome for their visitors to navigate around on

    That's why for commercial websites I always, without exception, make changes to code in a development environment and then upload them when they are working correctly
    Yup

  8. #58
    Non-Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    no fixed address
    Posts
    851
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Immerse View Post
    I just checked the source - the new posts link is commented out. Why? It's the most handy link in the entire forums?
    150%

    Quote Originally Posted by TechnoBear View Post
    Could be because they're working on a problem with that page and don't want us all complaining that there's something wrong with it...
    But there is something wrong with it -the "New Posts" link has gone AWOL

    All this tinkering should be done in a development/testing environment, imho of course

  9. #59
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,588
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Quote Originally Posted by webdev1958 View Post
    the "New Posts" link has gone AWOL
    It was the same link as the What's New link, so it was redundant.

    All this tinkering should be done in a development/testing environment, imho of course
    It has been tested in a dev environment for quite some time before being launched.

  10. #60
    Non-Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    no fixed address
    Posts
    851
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    so is the "New Posts" link not coming back?

    Like immerse said, it's the most handy link on the site

    How else can you get a list of "new posts" all on 1 page like we used to?

  11. #61
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,588
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Quote Originally Posted by webdev1958 View Post
    How else can you get a list of "new posts" all on 1 page like we used to?
    Like I said, but clicking "What's New?" They were always one and the same link, so there's no point having it twice. And it's handy having fewer links in the menu. As I understand it, the What's New link is the forum default, and the New Posts link was added by SP just because is used to be there, but there's not reason not to use the one in the main menu.

  12. #62
    Non-Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    no fixed address
    Posts
    851
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooops sorry

    I thought you meant that the New Post link was made redundant just like the "What's New" link. I've never clicked the What's New link before thinking it would just describe new features on the website.

    Thanks for clearing it up - I'm happy now

  13. #63
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,588
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    I probably just wasn't being clear. But your assumption about what "What's New" might lead to is probably a good reason to change it to "New Posts" anyway, as it is pretty vague.

  14. #64
    om nom nom nom Stomme poes's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    10,233
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    If they're worried about redundant links, they can remove "My Profile" or "[username]" links. They both go to the same place.

  15. #65
    SitePoint Wizard bronze trophy Immerse's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,661
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    It was the same link as the What's New link, so it was redundant.
    lolz, I hadn't ever actually noticed that link...

  16. #66
    Galactic Overlord gold trophysilver trophybronze trophy
    HAWK's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,312
    Mentioned
    877 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)
    Quote Originally Posted by webdev1958 View Post
    that would be ok if the changes were positive, but the "New Posts" menu link in my FF8 is still AWOL .
    Quote Originally Posted by Immerse View Post
    I just checked the source - the new posts link is commented out. Why? It's the most handy link in the entire forums?
    Quote Originally Posted by webdev1958 View Post
    so is the "New Posts" link not coming back?
    As you have now realised, the huge What's New link does the same thing. Breadcrumbs were wrapping due to a lack of real estate in the header so we removed the redundant link.

    Quote Originally Posted by webdev1958 View Post
    Don't you guys have a development environment to "play" in rather than go fumbling around in the dark in the production version?
    Of course we do. This was a deliberate and calculated change that was done in production after testing on staging...

    I value your opinions and feedback, but please try and be productive. Coming here and bagging the way that we do things (especially when you're wrong) does nothing but get you off on the wrong foot with us.

  17. #67
    SitePoint Guru bronze trophy TheRaptor's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    New York
    Posts
    710
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarah, why do posts I read disappear from the Whats New section? Why doesn't the link just change color like before? Is this a bug?
    TheRaptor - Joe

  18. #68
    Utopia, Inc. silver trophy
    ScallioXTX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    8,891
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by TheRaptor View Post
    Sarah, why do posts I read disappear from the Whats New section? Why doesn't the link just change color like before? Is this a bug?
    No it's a global forum setting only @HAWK (and other SPHQ staff) can change. It was set to this setting because the previous setting was too buggy.
    This setting will always remember correctly which posts you've read and which you haven't, whereas the previous setting would just make an informed guess.
    I agree that it's slightly annoying that the posts disappear from "what's new", but you'll get used to it (at least I did, I can't speak for others of course).
    Rémon - Hosting Advisor

    Minimal Bookmarks Tree
    My Google Chrome extension: browsing bookmarks made easy

  19. #69
    Mouse catcher silver trophy
    Stevie D's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    5,820
    Mentioned
    110 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    A bug I've just noticed is that the "latest unread post" icon for global stickies (in the forum index) doesn't work as it should, and just drops me at the original post each time.

  20. #70
    SitePoint Guru bronze trophy TheRaptor's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    New York
    Posts
    710
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ScallioXTX View Post
    No it's a global forum setting only @HAWK (and other SPHQ staff) can change. It was set to this setting because the previous setting was too buggy.
    This setting will always remember correctly which posts you've read and which you haven't, whereas the previous setting would just make an informed guess.
    I agree that it's slightly annoying that the posts disappear from "what's new", but you'll get used to it (at least I did, I can't speak for others of course).

    Alright, I guess I'll get used to it then. Thanks for the info!
    TheRaptor - Joe

  21. #71
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,588
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Yeah, it drives me nuts too, but you do sort of get used to it. Sometimes I want to go back to a thread I just posted in and can't find it (if I can't remember which forum it was in). At least you can go into your My SitePoint area and then click Subscriptions.

  22. #72
    #titanic {float:none} silver trophy
    molona's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    from Madrid to Heaven
    Posts
    8,023
    Mentioned
    210 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I think that BBcode is not working properly... [jumpto] doesn't seem to work at all.

  23. #73
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43° 44.4824', W079° 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How come I can't delete messages in my private inbox ?

  24. #74
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,588
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Quote Originally Posted by SiberianHuskey View Post
    How come I can't delete messages in my private inbox ?
    You should be able to. I can. Do you see a check box to the right of each item in you inbox? If co, you should be able to click on the box to select messages, then at the bottom right you can choose to delete the selected messages.

  25. #75
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43° 44.4824', W079° 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I over looked it's in a menu


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •