SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Wizard Anat's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    1,281
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy My site crashes Netscape 4.7

    http://www.meowhoo.com/

    I know that 4.7 is sensitive and doesn't display things the way I want them, but this is too much! Now it just crashed the browser before it even finished uploading the site!

    Help!!!



    My Web Publishing Blog: B6S.net - I dofollow but don't spam!
    Follow me on Twitter
    My favorite content writer:
    Steve Snedeker

  2. #2
    SitePoint Wizard Crowe's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Huntsville
    Posts
    1,117
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I didn't seen anyting that just screamed "problem" when I looked at the source. It crashed my Netscape 4.7 also.

    Most likely it's your javascript. Try removing that. Javascript used to crash 4.x all the time. Oddly, from same people who brought us what language again? Oh yeah, Javascript. But their browser doesn't handle it very well
    Chrispian H. Burks
    Nothing To Say

  3. #3
    Non-Member Jinx's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Nebraska
    Posts
    180
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yah, I've had javascript that would crash a PC. It can be some nasty stuff if not used right.

  4. #4
    Degrading Gracefully PalmerB's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Ohio - U.S.A. Outlook: Cautiously Optimistic
    Posts
    3,283
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I also didn't see any glaring mistakes in your code. I when this was happening to me I tried a process of elimination.

    First thing disable your style sheet and test 4.7. If it doesn't crash, enable the style sheet one line at a time (copy and paste the code, then delete the bottom parts. First time all except the first line, then all except the second line etc). When it finally bites the dust you have the culprit. I'm assumiong you can test this on your computer at home and not on your live site

    If it's not the style sheet, it's probably JavaScript. You only have one script, the tell a friend one. Eliminate that and test 4.7 to see if that is the problem. If that's it, find a new script that was tested in 4.7.

    If none of that works, test the page at NetMechanic.com, maybe it will find something out of sync.

    Good luck,
    Palmer

  5. #5
    SitePoint Wizard Anat's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    1,281
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the good advice!

    But here's something odd: I saved the page using "save as" and uploaded it with the relevant files directory to my server here:
    http://www.meowhoo.com/test/test.htm

    I did this to test the various scripts and css off the site.

    Now, I even went and changed the css reference directly to he css page on the site. Nothing else is changed and lo and behold - the test page does not crash netscape! but the original page still does!!!

    How is that possible?!?!?!?
    My Web Publishing Blog: B6S.net - I dofollow but don't spam!
    Follow me on Twitter
    My favorite content writer:
    Steve Snedeker


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •