SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    967
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Trouble shooting failed to move

    I built a site on a shared host last year. All of a sudden, all of the file upload scripts are not working. The open source file manager, ckeditor, is returning a permissions error, and another simpler script I wrote is simply returning "failed to moved".

    When changing the CHMOD settings to 777 I still get the permissions error.
    It will write a file with 0k. So it doesn't appear to be a path issue.

    I called the host and they claimed nothing changed on their server, and it must be a problem with the script. Though it involves two scripts which were working fine until yesterday.

    Any ideas on how to troubleshoot this issue?

    Thanks E

  2. #2
    Just Blow It bronze trophy
    DaveMaxwell's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Mechanicsburg, PA
    Posts
    7,255
    Mentioned
    113 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Are you running into a space issue?
    Dave Maxwell - Manage Your Site Team Leader
    My favorite YouTube Video! | Star Wars, Dr Suess Style

  3. #3
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    967
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That is an excellent question. I'll check.

    -E

  4. #4
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    967
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just checked, that was it! Thanks. E


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •