SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 18 of 18
  1. #1
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy mizwizzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    1,322
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Service Temporarily Unavailable...

    I keep seeing this message for the past while:

    Service Temporarily Unavailable

    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
    Can't seem to reply to threads, multi-quote or PM etc I didn't see any notification about downtime??

    Thanks,
    Hazel

  2. #2
    dooby dooby doo silver trophybronze trophy
    spikeZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Manchester UK
    Posts
    13,806
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yep I keep getting it too and sometimes the vb database error message. Also a 'message too short' error when replying to this post!
    Mike Swiffin - Community Team Advisor
    Only a woman can read between the lines of a one word answer.....

  3. #3
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy mizwizzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    1,322
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha, well at least I'm not the only one! Good to know Mike, thanks for the acknowledgment! I'll just sit tight so and lurk til it's up and running again properly

  4. #4
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy mizwizzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    1,322
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just to let you guys know, that some member accounts may be affected by this glitch. I received an email from xhtmlcoder and he cannot log into his account for the past while. Just highlighting this issue incase others might also be having problems

  5. #5
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you Hazel for highlighting the Server downtime and my plight, which may have been caused by HTML5 for all I am aware of?

    It did lockout my account for several hours...

    Though it would have been "helpful" had some details or 'official explanation' been posted in the 'News and Announcements' regarding the server fall over, teething issues propagation problems or migration or whatever had occurred.

    As I am pretty sure my account was not the only one frozen out during the hiccups. Yet I see no mention or official explanation upon the SPF other than this thread.

    Alas that is worrying sign that no other mention was made on SPF (to my knowledge) or whether the these issues have been hopefully resolved or not? Since it was a significant interruption time period.

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I had a problem yesterday, unable to reset my password, SP has replied to my email and today its working again.

    from SP
    Sorry about that. We had a temporary bug that is now sorted out. Please try again.

  7. #7
    SitePoint Wizard silver trophy Crazybanana's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    In tha fruit cellar
    Posts
    1,379
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I couldn't even load sitepoint.com/forums and if it loaded i had trouble viewing a thread - AND if i tried to log in, i only got "Wrong Password" - it happens a lot of times that the forums cannot load at all, and it has been happening as long as i've been here...

    loads fine today
    Who's to doom when the judge himself is dragged before the bar


  8. #8
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You should have spoken up before Ken although some of the other previous issues might have been your connection.

    Though yesterday was definitely a SP Server related issue of some type.

  9. #9
    SitePoint Wizard silver trophy Crazybanana's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    In tha fruit cellar
    Posts
    1,379
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nope, it got nothing to do with my connection, as i have tried everything over the years
    Who's to doom when the judge himself is dragged before the bar


  10. #10
    dooby dooby doo silver trophybronze trophy
    spikeZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Manchester UK
    Posts
    13,806
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    It was a random bug during a server migration at HQ.
    Everything should be ok now but if you have any troubles - PM HAWK
    Mike Swiffin - Community Team Advisor
    Only a woman can read between the lines of a one word answer.....

  11. #11
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you Mike for explaining the prior situation.

    At one stage it looked like a hack attempt (I am not going to divulge why for obvious reasons). Later though it was plainly obvious a server was at fault due to the 'error report emails' I was getting from those servers, which correlated.

    I had to e-mail her; explaining members were experiencing a 'global problem' as PM was/is NOT an option under an account lockout. ;-)

    I know only several thousand people may have been effected but still it would have been useful at the time if a simple thread was created.

    Saying something on the lines of: "Don't Panic", we are aware, etc.

    Any self-respecting networking professional even junior level would have done so else it leads to communication backlogs or worse.

    Anyway, hopefully things are now running smoothly again.

  12. #12
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy mizwizzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    1,322
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok I'm still having problems

    This happened when I was sending a PM...

    Proxy Error

    The proxy server received an invalid response from an upstream server.
    The proxy server could not handle the request POST /forums/private.php.

    Reason: Error reading from remote server

    Apache Server at SitePoint Web Design, Web Development, Freelancing, Tech News and more Port 80

  13. #13
    Programming Team silver trophybronze trophy
    Mittineague's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Springfield, Massachusetts
    Posts
    17,161
    Mentioned
    190 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    I experienced a few transient bugs about 12 hours ago - the "proxy" error, some rediects to the index page, missing CSS files, URL variants ... but knock wood all seems to be back to the usual ATM

  14. #14
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, I have seen a few Error 502 today and I know Hazel has been having issues because of a double post. Though it was nice that a regular member helped start this thread it shows initiative.

  15. #15
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy mizwizzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    1,322
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've been getting proxy errors again!

    Proxy Error

    The proxy server received an invalid response from an upstream server.
    The proxy server could not handle the request POST /forums/private.php.

    Reason: Error reading from remote server

    Apache Server at SitePoint Web Design, Web Development, Freelancing, Tech News and more Port 80

  16. #16
    From space with love silver trophy
    SpacePhoenix's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poole, UK
    Posts
    5,019
    Mentioned
    103 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazel, are you getting the proxy errors at any particular time of the day or at random times?
    Community Team Advisor
    Forum Guidelines: Posting FAQ Signatures FAQ Self Promotion FAQ
    Help the Mods: What's Fluff? Report Fluff/Spam to a Moderator

  17. #17
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've had a few 502 today but they only now seem to occur when doing a 'preview' on long posts I've been editing for a short while. Like before just hitting BACK button and resubmitting seems to sort them.

  18. #18
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy mizwizzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    1,322
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by SpacePhoenix View Post
    Hazel, are you getting the proxy errors at any particular time of the day or at random times?
    Hey Lee...It's usually morning time when it happens as I'm only really on SP then. It happens mostly when I'm sending a PM, I see the proxy error.

    Quote Originally Posted by xhtmlcoder View Post
    ....Like before just hitting BACK button and resubmitting seems to sort them.
    This works for me too Robert thankfully!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •