SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    england
    Posts
    819
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Layering Issue with FF Mac

    Apparently the photo gallery photos, when clicked on, hide underneath a layer when popping up viewed in a FF Mac. I've been able to fix it for the PC browsers, but what to do with a fix for Mac browsers?

  2. #2
    Sploghm bronze trophy Victorinox's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    749
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    They're visible here on Mac FF 3.6.15.

  3. #3
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    england
    Posts
    819
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for checking. Apparently it's still an issue that I'm trying to resolve.

  4. #4
    Sploghm bronze trophy Victorinox's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    749
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If you can report the versions of FF and Mac OS that are throwing this problem I may be able to do a like for like test.

  5. #5
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    england
    Posts
    819
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FF BETA 4.0 beta MAC. Sorry I can't provide the OS, but here's the screenshot.

    I've tested it on most PC browsers and they all look well.
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    Sploghm bronze trophy Victorinox's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    749
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The slideshow displays correctly here in a fresh install of FF 4.0 (Mac OS 10.6.6).

  7. #7
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    england
    Posts
    819
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Huh! Peculiar.

    Thanks for checking for me! Maybe it's the BETA?

  8. #8
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    39,789
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yes, it looks fine to me also.

    Are you sure its not a cache issue your end?

  9. #9
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    england
    Posts
    819
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Could be. I'll have to look into that.

    Thanks!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •