SitePoint Sponsor

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 31 of 31
  1. #26
    SitePoint Addict D3V4's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    370
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've solved the connection error problem

    Firebug doesn't give me any errors (try entering "test", it looks like it's ok), but no tooltip appears. There is still something missing...

  2. #27
    SitePoint Addict D3V4's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    370
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just to let you know, I solved it: I forgot to add the query part in the JSON response, that's why it wasn't working

  3. #28
    Utopia, Inc. silver trophy
    ScallioXTX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    8,906
    Mentioned
    139 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    So everything is working now?
    Rémon - Hosting Advisor

    Minimal Bookmarks Tree
    My Google Chrome extension: browsing bookmarks made easy

  4. #29
    SitePoint Addict D3V4's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    370
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes

  5. #30
    Utopia, Inc. silver trophy
    ScallioXTX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    8,906
    Mentioned
    139 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rémon - Hosting Advisor

    Minimal Bookmarks Tree
    My Google Chrome extension: browsing bookmarks made easy

  6. #31
    SitePoint Addict D3V4's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    370
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahaha that was my reaction when I found the solution


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •