SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Issues with IE

  1. #1
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    848
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Issues with IE

    Hi I am having some issues with IE7 and IE8 on this site http://bit.ly/fm9Xcn and I am hoping you could help me solve them. Login(demo, demo)

    Basically when you hover on the social media icons just above the footer, the icons seem to displace themselves to the right on hover, something which does not happen on other browsers.

    Also when you click on the search (lens) button in the menu and hover a bit downwards with the cursor, you will see that the lens does not look good as it looks in firefox or chrome, for example. How would I fix that?

    Thanks

  2. #2
    From Italy with love silver trophybronze trophy
    guido2004's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9,509
    Mentioned
    163 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Quote Originally Posted by drtanz View Post
    Basically when you hover on the social media icons just above the footer, the icons seem to displace themselves to the right on hover, something which does not happen on other browsers.
    doesn't happen to me (IE7).

  3. #3
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    848
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry I meant to the left, I can see it happening on IE8 at least.

  4. #4
    From Italy with love silver trophybronze trophy
    guido2004's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9,509
    Mentioned
    163 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    I don't see any displacement, left nor right.

  5. #5
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    848
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Might be happening on IE8 only then

  6. #6
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,556
    Mentioned
    183 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    I didn't notice the issue in IE8 either.

  7. #7
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    848
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks, what about the search icon issue?

  8. #8
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,556
    Mentioned
    183 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    I think the search lens is a jquery problem with opacity and pngs in IE. IE makes the background black when animated so it looks like IE has been given a reduced quality gif instead.

    I may be mistaken though as it's a bit hard to debug that section though with all that's going on there.

  9. #9
    SitePoint Guru team1504's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Okemos, Michigan, USA
    Posts
    732
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I do not see anything that is different when viewed in earlier version of IE compared to ie8 or firefox 4 beta.

    Screenshots of what you want it to be and What you see in ie 8 & 7 would be nce


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •