SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    N.Ireland
    Posts
    1,046
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Serious NS4 problems

    I developed an Intranet site in work some time ago specifically for IE5. At a later date we discovered some customers were using Netscape 4.04 so I downloaded a copy and redesigned the site to work in that browser version.

    Although it works albeit not reliably for me now, unfortunately the customer is incurring much more serious problems that I am not. For instance each page reloads maybe 10-20 times before crashing. I have never seen this but have had pages crash on one occasion and not on others.

    I have uploaded the site for testing purposes to my own webspace. I'd be very very grateful if someone would look at it in Netscape 4.04 and help me get to the root of the problems. I rather suspect there's some sort of conflict with the JS/DHTML but as I have copy and pasted it all (I can't write from scratch) I don't know where to start in order to fix it.

    http://www.acquiweb.com/bds/cldtest/index.asp

    Many thanks.

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    May 2000
    Posts
    313
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't have NS4.04, but NS4.79. When I load the page up I get an error that says it can't find this:
    http://www.acquiweb.com/bds/cldtest/...s/imageswap.js

    In IE6.0 I get this:

    Line: 24
    Char: 10
    Error: Object Expected
    Code: 0

    Correct that and then we will see what happens.

  3. #3
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    N.Ireland
    Posts
    1,046
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for your reply. Rather oddly when developing this site I noticed that what worked in NS4.04 didn't work in NS4.7. This I don't care about as I said previously, the site is on our Intranet and people on the network are using IE5+ and NS4.04 only.

    I forgot I'd changed that index.asp recently so I've uploaded the missing js file, thanks for that! Also the scroller.js was missing hence the other error.

  4. #4
    Ex-SitePointer silver trophy
    Patrick's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Harbinger, NC, U.S.A.
    Posts
    4,126
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daz,

    Is this the Daz I know or another Daz?

  5. #5
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    N.Ireland
    Posts
    1,046
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well I don't know any iFroggy so I dunno!

  6. #6
    Ex-SitePointer silver trophy
    Patrick's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Harbinger, NC, U.S.A.
    Posts
    4,126
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daz,

    I know a Daz that does some phpBB stuff. But, that must not be you. Sorry.

    At any rate: Welcome to SitePoint!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •