SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation Jquery stopped working on page

    Hi,

    I've been working on building a site and I was styling a form via css when I realised after I finished that the jquery I'd spent the day working for some reason has stopped functioning.

    When I say stopped functioning I mean selectors work, classes applied via css etc work, things are working but transitions via coda slider and jflow plus i've put in aren't coming in for no explicable reason. Atleast to me, its frustrating having spent a bit of time working on these respectively. When I check it in firebug the 'slides' change and when I close firebug it switches back in jflow and coda just isn't working but css styles are being applied. I'm really hoping this is something my end rather than a screw up somewhere, I can't see what I would of done though just by editing CSS.

    The site is http://www.theseednetwork.co.uk

    Cheers,
    Keith

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,094
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Hi masok88;4805704! Welcome to SitePoint.

    Which form do you mean?

    As a rule, when I'm styling something up, I check and re-check after each step in a range of browsers to avoid finding myself in this situation (of not knowing where the problem started).
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just checked your site and the slides appear to be working.

    Coda does have some issues with display some js, I've recently had the same thing, change some CSS and coda stops displaying the js effect.

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey,

    After posting this I did what I should of done earlier and referred back to an earlier saved file, gutted and isolated code bit by bit until I isolated the problem, replaced with the earlier version and updated it step by step. Something called in the header was mucking it up, it could of been a typo but I got it in the end.

    Thanks for your time, I really appreciate the prompt replies!


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •