SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Member transmothra's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Dayton, OH
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Netscape, IE issues; possible css problem?

    http://www.meat-thing.com/transmothra.com/main.php

    in nn6, it seems to slow down by an incredible degree (warning: i mean incredible!)
    i'm wondering why... perhaps nn6 doesn't like multiple stylesheets...? i don't get it.

    in ie6, the bottom box is not formatted using the css i specified, and i can't figure out for the life of me why not, since i'm using the exact same ID for the other two boxes. the only difference is that the top two are in a table.

    i'm using dynamically-generated internal css in conjunction with an external css file. i'm using some local/inline css as well in a couple of places.

    any help will be immensely appreciated...

  2. #2
    SitePoint Member transmothra's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Dayton, OH
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    update: fixed the problem with the bottom <DIV> tag, still no clue why Netscape hates it, though.

  3. #3
    SitePoint Member transmothra's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Dayton, OH
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    update2

    turns out that NN6 doesn't like
    background:url("alpha_white.png");
    in a <DIV>.

    ...suggestions?

  4. #4
    Former Staff Member silver trophy Adam P.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    San Francisco
    Posts
    3,288
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try this:
    Code:
    { background-image: url(alpha_white.png); }
    SPF Mentor/Advisor 2001-2003
    SPF Designer of the Year 2002
    SPF Graphic Designer of the Year 2003
    AdamPolselli.com

  5. #5
    SitePoint Member transmothra's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Dayton, OH
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks, i did try that, and also Netscape's proprietary "layer-background-image: url()" - but as it turns out, Netscrape doesn't dig PNGs too well. oh, it can display them fine, even as a background for an element. but as a background, it slows to a barely-discernable creep. oh well.

    funny thing is, even though it slows down my other experiment with cross-browser alpha transparency, it didn't slow it down NEARLY as much.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •