SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Guru mdumka's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    True North
    Posts
    642
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ASP Form Removing Special Characters

    Hello,

    I have a simple form to send an email ... works just fine.

    But when the contents of the textarea contain a special character they get removed ... does anyone know why?

    Example: Here’s >> Heres

  2. #2
    SitePoint Zealot gidday's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    191
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi mdumka

    Sounds to me like there is some code in your email routine that is stripping out the characters. Have you tried writing the textarea string to the screen before it is sent to the mail server to start your error checking.
    Joe
    "All that is necessary for the triumph of evil
    is that good men do nothing."

  3. #3
    SitePoint Guru mdumka's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    True North
    Posts
    642
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah ... Wrote to the screen and the character is gone.

    As for the form. Just submitting a text area ... I am lost.

  4. #4
    SitePoint Zealot gidday's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    191
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi mdumka
    So it stripped the characters before it was sent to the email server. Can you write it at its earliest point, let's say as soon as it hits your mail routine before any work is done.

    Did you write this code?
    Joe
    "All that is necessary for the triumph of evil
    is that good men do nothing."


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •