Has anyone played with Exif_read_data extension ?

I'm working on a new personal project that allows me to manage my photos on my computer.

I'm using WAMP Server for this project. exif function is working perfectly fine.

My only problem is i have a stockphoto that has Tags field and i don't see that in my results.

Array
(
[FileName] => test2.jpg
[FileDateTime] => 1254234955
[FileSize] => 601818
[FileType] => 2
[MimeType] => image/jpeg
[SectionsFound] => ANY_TAG, IFD0, THUMBNAIL, EXIF
[COMPUTED] => Array
(
[html] => width="1132" height="1696"
[Height] => 1696
[Width] => 1132
[IsColor] => 1
[ByteOrderMotorola] => 0
[CCDWidth] => 23mm
[ApertureFNumber] => f/5.6
[Thumbnail.FileType] => 2
[Thumbnail.MimeType] => image/jpeg
)

[ImageDescription] => A young girl playing violin, isolated on white
[Make] => Canon
[Model] => Canon EOS 5D
[Orientation] => 1
[XResolution] => 2400000/10000
[YResolution] => 2400000/10000
[ResolutionUnit] => 2
[Software] => Adobe Photoshop CS3 Windows
[DateTime] => 2007:11:10 18:11:30
[UndefinedTag:0x882A] => Array
(
[0] => 4
[1] => 4
)

[Exif_IFD_Pointer] => 276
[THUMBNAIL] => Array
(
[Compression] => 6
[XResolution] => 72/1
[YResolution] => 72/1
[ResolutionUnit] => 2
[JPEGInterchangeFormat] => 778
[JPEGInterchangeFormatLength] => 3334
)

[ExposureTime] => 1/200
[FNumber] => 56/10
[ExposureProgram] => 1
[ISOSpeedRatings] => 50
[ExifVersion] => 0221
[DateTimeOriginal] => 2007:08:30 02:01:51
[DateTimeDigitized] => 2007:08:30 02:01:51
[ShutterSpeedValue] => 7643856/1000000
[ApertureValue] => 4970854/1000000
[ExposureBiasValue] => 0/1
[MaxApertureValue] => 4/1
[MeteringMode] => 5
[Flash] => 16
[FocalLength] => 91/1
[ColorSpace] => 1
[ExifImageWidth] => 2912
[ExifImageLength] => 4368
[FocalPlaneXResolution] => 4368000/1415
[FocalPlaneYResolution] => 2912000/942
[FocalPlaneResolutionUnit] => 2
[CustomRendered] => 0
[ExposureMode] => 1
[WhiteBalance] => 0
[SceneCaptureType] => 0
)


I noticed the information in the results is different from what i see in Image > properties > details.