SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Addict jlisec01's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    MI
    Posts
    331
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    JQuery doesn't seem to kick until I refresh page

    Hi, I was working on my portfolio and I just finished with new designs and re-coding it. However I experience a problem that I've had in the past which I wasn't able to fix. My site is provided below, but the problem seems to be that JQuery doesn't seem to work until I refresh the page. This is my portfolio website and having it not working for employers to view cannot be good. If anyone can help me out, heard of a similar problem before or something, I'd really appreciate any help, thank you.

    The site is:

    http://www.lisecki-designs.com/portfolio

    Try navigating through the site, then try refreshing, see if it changes or not. The site is a 1 pager and as you click the link, it will slide over to according div.

  2. #2
    SitePoint Wizard bronze trophy chris.upjohn's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    2,198
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

  3. #3
    SitePoint Addict jlisec01's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    MI
    Posts
    331
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, but I was afraid that I might of not been clear enough and in the right forum area. Its been a real troubling problem for me.

  4. #4
    SitePoint Wizard bronze trophy chris.upjohn's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    2,198
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Your first post was perfectly clear, as myself and pmw57 said it worked fine for us so there's no reason why you should be having any issues. The only thing i can think of is that your browser cache is screwed up.

    What browser are you using?

  5. #5
    SitePoint Addict jlisec01's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    MI
    Posts
    331
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm using the latest firefox

  6. #6
    Unobtrusively zen silver trophybronze trophy
    paul_wilkins's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    14,729
    Mentioned
    104 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Using Firebug (an extension for Firefox) I see that the rest of the page loads in less than 1 second, but it's taking over 30 seconds for one of the images to load.

    That might be related to the problem you're facing.
    Programming Group Advisor
    Reference: JavaScript, Quirksmode Validate: HTML Validation, JSLint
    Car is to Carpet as Java is to JavaScript


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •