SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,592
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)

    Anyone having problems logging in to Google?

    Man, it's driving me nuts. For 24 hours now I've not been able to connect with Google search or Gmail or any other Google page. It's made me realize how much I use Google--all day long, basically!

    Is anyone else experiencing this? I have no idea how to find out if they are having server problems or something like that. I've not seen anything in the news or on Twitter about it.

  2. #2
    Utopia, Inc. silver trophy
    ScallioXTX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    8,892
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Works fine here. Has been all day.

    Did you disable JS and forgot about it? Happened to me on more than one occasion ...
    Rémon - Hosting Advisor

    Minimal Bookmarks Tree
    My Google Chrome extension: browsing bookmarks made easy

  3. #3
    SitePoint Wizard donboe's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,963
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi ralph. No problems for me. But is it the just the Australian one or do you experience the problems on all Google sites?

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,592
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ScallioXTX View Post
    Did you disable JS and forgot about it? Happened to me on more than one occasion ...
    Good question, I have been caught like this before too, but no, it's not the problem this time. The pages just won't load at all.

    Quote Originally Posted by donboe View Post
    Hi ralph. No problems for me. But is it the just the Australian one or do you experience the problems on all Google sites?
    Seems to be worldwide. We are forced to search at google.com.au, but still, even other google.com pages are not loading.

    Stranger and stranger. O dear, maybe I've been banned! Funny thing is, though, Gmail messages are still downloading, but I can't log in to Gmail online, which is my preference.

  5. #5
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,592
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    OK, guess this was a red herring of sorts. Found that my laptop connects fine, so it's a problem with the desktop (and it affects all browsers). So weird. Tried clearing cashes and cookies etc and finally, after a few goes, Google grudgingly loads, though really slowly. Very weird. Never seen anything like this.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •