SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Wordpress CSS rendering issue in Chrome

    Hi.

    I'm having the same issue with my site as did this person: http://www.sitepoint.com/forums/show...09#post4741309

    The issue is that there is blank page that is appearing in my menu bar only in Chrome. The issue is messing with the site's formatting. It appeared about a week ago out of the blue. www.thompulliam.com

    I looked to see if there were any images not properly closed but I didn't see any.

    Please advise. This is very annoying!


    Firefox


    Chrome

  2. #2
    Ripe Tomatos silver trophybronze trophy Rayzur's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Texas
    Posts
    4,174
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,
    Try closing your anchor properly here.

    Code:
    <div id="lefta">
    
    <div id="logo"><a class="logolink" href="http://www.thompulliam.com"</a>Thom Pulliam</div>
    <div id="slogan">Aspiring Brand+Consumer Connector</div> <!-- end logo //-->
    
    </div> <!-- end left //-->
    It should be:
    Code:
    <div id="lefta">
    
    <div id="logo"><a class="logolink" href="http://www.thompulliam.com">Thom Pulliam</a></div>
    <div id="slogan">Aspiring Brand+Consumer Connector</div> <!-- end logo //-->
    
    </div> <!-- end left //-->

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That did it. Thanks a lot. I don't know how I missed that last night. I think I was staring at the screen for too long.

    Thanks again!


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •