SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Wizard donboe's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,068
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    BG Image from wrapper continue in footer

    I use the min-height 100% for my container with a sticky footer, but the background image I use for the wrapper continues in the footer. Never had something like this before. This is the CSS:
    Code CSS:
    html, body {
        height: 100%;
    }
    #wrapper {
        width: 960px; min-height:100%; margin: 0 auto -110px; font-size: 0.8em;  background: url(../images/content.png ); 
    }
     
    * html #wrapper {
        height: 100%	
    }
     
    #header { 
        width: 960px; overflow: hidden;
    }
     
    #header .logo {
        height: 110px; float: left;
    }
     
    .clear-mrg {
        height: 110px; clear: both;
    }
     
    #footer-panel {
        width: 100%px; height: 110px;
    }

    Code HTML4Strict:
    <div id="wrapper">
     
    <div id="header">
     
    </div>
     
    <div class="clear-mrg"></div>
    </div>
     
    <div id="footerpanel">
     
    </div>

    Does anybody see what I'm doing wrong?

    Thank you in advance

  2. #2
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    South Carolina
    Posts
    458
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If what you have in the code boxes is true, you may want to look at your
    <div id="footerpanel'> and your css
    #footer-panel

    These two need to match exactly.
    Each day is a learning experience.

  3. #3
    SitePoint Wizard donboe's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,068
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by CSU-Bill View Post
    If what you have in the code boxes is true, you may want to look at your
    <div id="footerpanel'> and your css
    #footer-panel

    These two need to match exactly.
    Thank you for the response! That was a typo while copy and paste to the forum, so that can't be the problem. But thank you for mentioning. I should be more careful with posting the required code.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •