SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Currently Occupied; Till Sunda Andrew-J2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    London
    Posts
    2,475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    system information

    I wanted to use this script that i found on hotscripts.com, but i dopnt have time to recreate it for windows 2000.


    so has anyone made/seen something like this

    http://phpsysinfo.sourceforge.net/phpsysinfo/index.php

    that i could use.

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Never seen anything like it, but it should not be the most difficult thing in the world to create a Win32 port of it...
    Whatever happened to BeOS?

  3. #3
    Currently Occupied; Till Sunda Andrew-J2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    London
    Posts
    2,475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i did find one although not anywhere near as good and didn't work properly, but I would like to see if anyone has found any better.

    As this worked by using exec on a java application called Memory.exe, but i dont really want to goto all that trouble to find out a few stats because i really dont have time as it is to finish this project.

  4. #4
    Currently Occupied; Till Sunda Andrew-J2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    London
    Posts
    2,475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    well, i started programming this myself but couldn't figure out how to get the no. of cpu's a server has? Any idea's?

  5. #5
    Mlle. Ledoyen silver trophy seanf's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    UK
    Posts
    7,168
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    $_ENV["NUMBER_OF_PROCESSORS"]

    Sean
    Harry Potter

    -- You lived inside my world so softly
    -- Protected only by the kindness of your nature

  6. #6
    Currently Occupied; Till Sunda Andrew-J2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    London
    Posts
    2,475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lol that was stupid of me. Thanks anyway sean.

  7. #7
    Currently Occupied; Till Sunda Andrew-J2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    London
    Posts
    2,475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Another quick question, just aint got my head screwed on right now. But how can i determine the processor speed and if there more than one echo each processor speed?

  8. #8
    Mlle. Ledoyen silver trophy seanf's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    UK
    Posts
    7,168
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't think you can, unless you find some funky PHP somewhere. The only processor vars are:

    $_ENV["NUMBER_OF_PROCESSORS"]
    $_ENV["PROCESSOR_ARCHITECTURE"]
    $_ENV["PROCESSOR_IDENTIFIER"]
    $_ENV["PROCESSOR_LEVEL"]
    $_ENV["PROCESSOR_REVISION"]

    Sean
    Harry Potter

    -- You lived inside my world so softly
    -- Protected only by the kindness of your nature


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •