SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2002
    Tampa Bay
    0 Post(s)
    0 Thread(s)

    Unhappy Cross-browser CSS disaster...

    Hi everyone! I'm new here, but I think this is quickly going to become one of my favorite forums!!

    My personal website uses PHP and MySQL for a blog-type format. For each entry, if I have indicated that there is a picture, the picture is put in the upper-left corner of the entry. (If you look at the PHP code, you will notice that there is also a case where the image can be linked to a larger version). Anyway, the best way to demonstrate exactly what's happening is with screenshots.

    In OmniWeb (this is the way I want it to work on all browsers):

    In IE 5.1 (Mac):

    In Chimera .4:

    Basically, I need the "blogentry" class (which specifies the white background) to include the picture, but for some reason it doesn't.

    The default stylesheet (for the skin you'll get the first time you visit) is and you can look at the page code at

    This site is the first time I have used CSS for most of the layout instead of tables, and so far it is a good experience; I just can't figure out this one problem. Thanks for your help!

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2002
    Penns Woods
    0 Post(s)
    0 Thread(s)

    Thumbs up Cool site...

    Hi blitchre,

    I'm not sure, but I think this is what you're looking for...

    .blogentry {
    padding: 3px;
    padding-top: 7px;
    padding-bottom: 7px;
    background-color: white;
    Last edited by tryangle; Jul 29, 2002 at 10:12.
    // PS! My brain just hit a bad sector...


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts