SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Zealot samg914's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Boston, MA
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Web Page not displaying properly

    I recently added a slide show to my web page page and now the css style sheet that styles the page does not work.

    This is the web page: http://www.searchtransparencysem.com...rs/index-slide

    This is the style sheet that won't work: css/wrapper.css


    Can anyone figure this out?

    Thanks in advance,

    Sam

  2. #2
    Mouse catcher silver trophy Stevie D's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    5,892
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    You've not closed your <link rel="icon">, so it is treating anything up to the next /> as part of the icon jobby.

    Lesson 1 - This is one of the dangers of using XHTML or fauXHTML unnecessarily.

    See also http://validator.w3.org/check?uri=ht...rs/index-slide ... you've got several more errors on that page that you really need to sort out, particularly if you're pretending it's XHTML.

    Lesson 2 - If your page doesn't work as expected, try running it through the validator. More than half the time, when you fix the errors it points out, that will fix the problem.

  3. #3
    SitePoint Zealot samg914's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Boston, MA
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Stevie!


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •