SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    help my blog has crashed!

    www.immediate-info.com

    i cant work out whats wrong and dont know how to start again can someone please help

    thanks

  2. #2
    doing my best to help c2uk's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Cardiff
    Posts
    1,832
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    well, what was the last thing you did before it crashed? Also, which WP version are you running and which plugins do you use?

    other than that, the error tells you to look at line 229 of the default-filters.php file, maybe post that line and the line directly before & after it.
    Dan G
    Marketing Strategist & Consultant

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i dont know what the last thing i did was, i thoink one minute it worked and the next minute it didnt. should i just re install wordpress?

  4. #4
    From space with love silver trophy
    SpacePhoenix's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poole, UK
    Posts
    5,072
    Mentioned
    103 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Have any changes been made to the server's configuration?

    Have you deleted all the wordpress files as when I try to view your blog I get "Index of /" which indicates that some files might have been deleted.
    Community Team Advisor
    Forum Guidelines: Posting FAQ Signatures FAQ Self Promotion FAQ
    Help the Mods: What's Fluff? Report Fluff/Spam to a Moderator

  5. #5
    SitePoint Addict
    Join Date
    May 2009
    Posts
    276
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maybe you change something.. do you have a backup of your blog?

  6. #6
    SitePoint Enthusiast edhan's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Singapore
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Went to your blog, seems like you have re-installed. If you have backup, you can restore it by reloading the database.

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Im sorry for what happened with your blog. Maybe it was hacked or something. You should have made some backing up.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •