SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    UK
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Just broke my site with a htaccess? help

    I have spent weeks learning wordpress and good seo techniques and been trying them out on this site;

    http://www.kidslikecoloringpages.com/

    it was working 100%. I then added a .htaccess to my root dir that had the following;

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^kidslikecoloringpages.com
    RewriteRule (.*) http://www.kidslikecoloringpages.com/$1 [R=301,L]

    I did this as i thought it likely i had some incoming links that were, for example, pointing at http://kidslikecoloringpages.com and wanted them and any visitors redirected to the "www." version of the url.

    This had the immediate effect of killing anything beyond the front page of my blog? Click any link and its dead. But the main page is normal! odd !

    So i removed the .htaccess file and its all still broke.

    The blog was 100% working until i did this. I had spent the morning updating it and am sure it was only the .htaccess that caused it.

    Help me obi-wan !

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    UK
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    just fixed it, will say how here in case it helps anyone else.

    i could still access the wp admin, so i went into settings, permalinks, changed nothing and hit save.
    this must have corrected whatever damage i had done.
    my blog is now fine again PHEW


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •