SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    theme not showing up

    I want to make my own theme for a website but for some reason nothing ever shows, i got the index.php and all of that including the styles and images and i did install the theme properly. no errors but still nothing ever gets generated. any ideas? please advise

    site: http://www.ytaco.com/hungry/

  2. #2
    Keeper of the SFL StarLion's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Atlanta, GA, USA
    Posts
    3,748
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I get a blank page. Are you sure you're not getting a PHP error?

  3. #3
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by StarLion View Post
    I get a blank page. Are you sure you're not getting a PHP error?
    that's the whole thing that's what i want to know as to why it is blank. i got no php error.

  4. #4
    SitePoint Wizard PHPycho's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1,201
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try debugging putting this at top:
    PHP Code:
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors'true); 
    PHPycho - Magento Freelancer
    Free Modules: jQuery LightBoxes | Frontend Links Manager & more...
    Commercial Modules: Custom Login Redirect Pro | Store Restrction Pro & more...

    Follow me on Twitter @ magepsycho

  5. #5
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i added but still nothing

  6. #6
    Programming Team silver trophybronze trophy
    Mittineague's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Springfield, Massachusetts
    Posts
    17,044
    Mentioned
    187 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    The page' gives a 500 Internal Server Error HTTP header.
    Just going to ytaco.com gives a 403 Forbidden

    My guess is you've made some recent changes to your htaccess file?

  7. #7
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Mittineague View Post
    The page' gives a 500 Internal Server Error HTTP header.
    Just going to ytaco.com gives a 403 Forbidden

    My guess is you've made some recent changes to your htaccess file?
    no i haven't. i will attach a file with the code.

  8. #8
    Programming Team silver trophybronze trophy
    Mittineague's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Springfield, Massachusetts
    Posts
    17,044
    Mentioned
    187 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    If you haven't made any recent changes to your htaccess file, maybe the new folders/files don't have adequate permission settings - i.e. the 403 Forbidden

  9. #9
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    here is the thing though i just tried from different computers and its just blank and that's it.

    here is the code:

    www.ytaco.com/hungry/hungry.zip

  10. #10
    Programming Team silver trophybronze trophy
    Mittineague's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Springfield, Massachusetts
    Posts
    17,044
    Mentioned
    187 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Because there's nothing at all in view-source I still think it's a rewrite or permission issue.

    But anyway, I see the header.php file has
    PHP Code:
    .....
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery-latest.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery.easing.min.js"></script>
    .....
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/hoverIntent.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/superfish.js"></script>
    .....
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/cufon-yui.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/droid-custom-font.js"></script>
    Are all those javascript files there?

  11. #11
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yup they are. i didn't add everything just the code. so now i set the entire thing to CHMOD 777 and still the same problem.

  12. #12
    Programming Team silver trophybronze trophy
    Mittineague's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Springfield, Massachusetts
    Posts
    17,044
    Mentioned
    187 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    If permissions are 0777 and ytaco.com still returns a 403 Forbidden header, then the only thing I can think of is an htaccess rule.
    Can you post the main htaccess file?

  13. #13
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    why are you going to ytaco.com?

    the site is: http://www.ytaco.com/hungry/

    i tried the default template it works this one doesn't.

  14. #14
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Shaw AFB
    Posts
    282
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Please post your .htaccess file...
    ~ Nate L ~

  15. #15
    Programming Team silver trophybronze trophy
    Mittineague's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Springfield, Massachusetts
    Posts
    17,044
    Mentioned
    187 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sorry, I did go to the "www" site but I left it off in my post.

    www.ytaco.com/hungary/ and www.ytaco.com/hungary and ytaco.com/hungary all get rewritten/redirected to ytaco.com/hungary/
    with a 500 error

    www.ytaco.com goes to www.ytaco.com/
    ytaco.com goes to ytaco.com/
    and both give 403 errors

    The fact that the trailing slash is being enforced and www is getting stripped off when the path is to the subfolder make me almost certain it's an htaccess issue.

    I suspect the 500 is because of an "endless loop"

  16. #16
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apparently there was some issues on that server where there were errors being generated when the theme was supposed to run but the server didn't allow them to show and instead gave a blank page.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •