SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Page works as html but not php

    Can someone explain to me why my site container which has a specified background color and image disappears when the file suffix is php but looks correct when the suffix is html.

    Here is the page in question:
    www.tlrperformance.com/atlr/index.php
    www.tlrperformance.com/atlr/index.html
    Im a designer who deconstructs code in an attempt to
    understand development. Its a rough road.

  2. #2
    billycundiff{float:left;} silver trophybronze trophy RyanReese's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Whiteford, Maryland, United States
    Posts
    13,750
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I go to the links..I see the problem.

    I refresh a minute later, they are fixed. Did you fix the problem?
    Always looking for web design/development work.
    http://www.CodeFundamentals.com

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry, Im working on it now and it appears to be something with how I am adding the news.
    This is the code that adds the news:
    <div id="news">
    <img src="img/tlr_news_header.png">
    <?PHP
    $number = "3";
    include("cutenews/show_news.php");?>
    </div>

    and this is my CSS for placing it:

    #news {
    width: 365px;
    margin-top: 50px;
    margin-left: 5px;
    padding-bottom: 100px;
    }

    Everytime I add the news to the page it removes the site container attributes... ? Thanks
    Im a designer who deconstructs code in an attempt to
    understand development. Its a rough road.

  4. #4
    billycundiff{float:left;} silver trophybronze trophy RyanReese's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Whiteford, Maryland, United States
    Posts
    13,750
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Now the HTMl page is a 404 and the PHP page is correct looking ?
    Always looking for web design/development work.
    http://www.CodeFundamentals.com


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •