SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    my css menu is hidden under flash

    have CSS menu with .swf file and this is code of flash
    but my css menu drop down under flash
    http://nooriccco.com/index2.htm
    http://nooriccco.com/index2.htm/style.css



    Code:
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="768" height="300; ">
                              <param name="movie" value="slideshow2.swf">
                              <param name="quality" value="high">
                              <param name=wmode value="transparent">
                               <DIV ID="flashMovie" STYLE="position: absolute; top: 10; left: 10; width: 550; height: 400; z-index: 1;">
                              <embed src="slideshow2.swf" wmode="transparent" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="768" height="300"></embed>
                             </DIV></object>

  2. #2
    SitePoint Zealot huit's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    186
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It works fine in Firefox but is messed up in IE and Safari. I've had this issue in the past. The problem is usually that one of the two instances of wmode is missing, both are necessary for the flash to interact properly with other elements (usually drop-down navigation).

    It looks like your code is missing ,'wmode','transparent' at the end of the script that comes before that code (it is usually automatically inserted after the file url).

    I've just inserted the wmode value in the script below.
    Code HTML4Strict:
    <script type="text/javascript">
    AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','768','height','300','src','slideshow2','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','slideshow2','wmode','transparent' ); //end AC code
            </script>

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tanx man , it working fine now


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •