SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 1999
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have a sight where images do not load in IE5, but do in NS3 and NS4.5. www.nkpcpa.com
    if you right-click the empty place-holder and click "show picture" it loads it. Why it doesn't otherwise I do not know.

  2. #2
    Your Lord and Master, Foamy gold trophy Hierophant's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Lancaster, Ca. USA
    Posts
    12,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I just loaded your page in IE5.0 and had no problem with any of the images.

    ------------------
    Wayne Luke
    Internet Media Provider

  3. #3
    SitePoint Enthusiast Morpheos's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Miches, DR.
    Posts
    90
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hello,
    just saw you site.
    Everything wok here to. If it doesn't work with you, try to empty your cache and load again...

    HTH

    ------------------
    Morpheos - Web Developer
    Digital Works Web Design/Development
    morpheos@carib.com


  4. #4
    SitePoint Enthusiast MAC's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Somewhere on the heart of Dixie
    Posts
    65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is load images turned off under your preferences?

    ------------------
    Daniel
    Fan of Photoshop, Dreamweaver, and Macs


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •