SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: SSI in NT

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I was looking at using SSI for a page on NT to show the navigation bar.

    I tried using the call shown in Matts' article but it just wouldn't work.

    Any advice.

    I remember reading about it in an earlier post but I can't seem to find it.

  2. #2
    SitePoint Wizard jonese's Avatar
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Powder Springs GA (Atlanta)
    Posts
    1,238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the first thing you need to check is that your IHP supports SSI calls and that they have it active on your site. lots of IHP's require that you request this option etc.

    IF they don't support SSI then i'd leave them and find a new host.

    Here is a call i use on a site that is hosted on an NT server

    <!--#include virtual="/include/navbar.inc" -->

    the "/" befor the include directory, tell the server to start at the root and work from there. some servers require that you tell the server to "back-up" if they need to.
    my SSI tag might have to be

    <!--#include virtual="../../../include/navbar.inc" -->

    Play with it and see what works

    ------------------
    Eric Jones
    http://www.quixtar.com
    IBO# 1121278
    E-mail me for a 1-1 talk about setting up your dream business.
    mailto:jonese@gci-net.com

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Jonese going to play with it


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •