SitePoint Sponsor

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 35 of 35
  1. #26
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43 44.4824', W079 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Are you sure removing that line of code won't cause something to not work ?

  2. #27
    Sploghm bronze trophy Victorinox's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    749
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've tested this with the theme for you. Removing the line causes Fancybox to work but not the Popular/Active/Recent tabs.

    A fix for this is to move the following two lines in the theme's header.php:

    Code:
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.tabs.js"></script>
    immediately below this line (further up in the code):

    Code:
    <meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />

  3. #28
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43 44.4824', W079 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you Victor that solved it
    Although how do you change the size of FancyBox via the WP add-on ? Unless I over looked something ?

  4. #29
    Follow Me On Twitter: @djg gold trophysilver trophybronze trophy Dan Grossman's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Philadephia, PA
    Posts
    20,580
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In the plugin's settings page, the frame size is in the 'Other' tab.

  5. #30
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43 44.4824', W079 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In the plugin's settings page, the frame size is in the 'Other' tab.
    Yup, thank you I over looked. I usually am in a rush doing these things probably can explain some typical errors I make just an FYI

    Victor - That didn't solve it and for some reason the HTML that loads within FancyBox doesn't load ?

  6. #31
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43 44.4824', W079 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In the plugin's settings page, the frame size is in the 'Other' tab.
    Yup, thank you I over looked. I usually am in a rush doing these things probably can explain some typical errors I make just an FYI

    Victor - That didn't solve it and for some reason the HTML that loads within FancyBox doesn't load ?

  7. #32
    Sploghm bronze trophy Victorinox's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    749
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by SiberianHuskey View Post
    Victor - That didn't solve it and for some reason the HTML that loads within FancyBox doesn't load ?
    What didn't solve what? I can see by the source code that your online example does not reflect my last suggestion: to move up the two lines of code in the theme's header.php, but instead appears to have the single line of code removed.

    As expected, your example loads Google in an iframe, but the sidebar tabs do not work. Here, with the two lines moved up and no other changes, both Fancybox and tabs work fine.

    I do not understand what you mean by the HTML not loading. Are we looking at the same example?

  8. #33
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43 44.4824', W079 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You'll notice now that it works I forgot to upload it
    Although I probably will be changing the theme on day soon, will I have any problems with this when I do that ?

  9. #34
    Sploghm bronze trophy Victorinox's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    749
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There's no way of telling. Depending on the theme some tweaking may be necessary. As Dan suggested earlier, it tends to be safer to use only one javascript library so I'd prefer a theme that either used jQuery or didn't require a library.

  10. #35
    Non-Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N43 44.4824', W079 13.9408
    Posts
    2,220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well thank you Hopefully when I get it completed that FancyBox works as it currently is working Otherwise ....


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •