SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    showing error when access

    I have upload my joomla site twice on my hosting server at
    http://www.crazydomains.com.au/login/email_login.html

    But when I access site with ip address it is showing error, url :

    http://203.170.82.97/~chiropra/

    but when I upload additional file on same root getting records from database, it is running :

    http://203.170.82.97/~chiropra/test.php

    Please help me.

    Regards
    deepsingh

  2. #2
    Certified Ethical Hacker silver trophybronze trophy dklynn's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Auckland
    Posts
    14,656
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    deep,

    Your first link IS working but it's failing because of an error in your code:

    require_once(/usr/local/apache/htdocs/includes/version.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/chiropra/public_html/includes/joomla.php on line 71

    Take care of that error (surely you edited the config file?) and Joomla should take care of you.

    Regards,

    DK
    David K. Lynn - Data Koncepts is a long-time WebHostingBuzz (US/UK)
    Client and (unpaid) WHB Ambassador
    mod_rewrite Tutorial Article (setup, config, test & write
    mod_rewrite regex w/sample code) and Code Generator

  3. #3
    Non-Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    302
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I think you need to remove all old joomla files from your PC and download new release from Joomla official web site.
    If still not working you will need to contact your web hosting company and asl anout that


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •