SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Enthusiast glsbrakes's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    IE - Cookies not seen!

    I have a login for my website
    www.glsbrakes.com/GLS_Login/
    and one can login

    username php
    password coders

    The remember me box is pre-checked and on the page this takes you to,
    you have the option to save in IE Favorites the site and close without deleting your login cookie. The property of this link will take you right to the login page. Great Hay! This works with FireFox and Safari, but IE does not see the cookies set in the temp file. I read about the Privacy, Security settings and can not get this to work. The cookies are there but IE just does not see it. www.glsbrakes.com/GLS_Login/check_cookie.php
    Any ideas? I feel like it maybe the IE or a firewall? and not the header code.
    Thanks
    Dave

  2. #2
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    406
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did you try testing on different IE versions?
    Daniel, Helpdesk Leader
    Hosting24.com Web Hosting - First class web hosting services.
    Reseller Hosting - Provide unlimited disk space and bandwidth

  3. #3
    SitePoint Enthusiast glsbrakes's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, and from other computers. Some work and some do not. I feel like it could be a firewall because of the SSL? Do not know much about this.

    Dave

  4. #4
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Looks like there could be a few reasons. check out this info.
    http://blogs.msdn.com/ieinternals/ar...rnals-FAQ.aspx

    Also it would be nice to know a bit more specific info then some work and some don't. Operating system and IE version combination information would be helpful.

    Michelle

  5. #5
    SitePoint Enthusiast glsbrakes's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thnak you, I did find a simular blog at msdn containing info on Fiddler. So I downloaded and ran while logging in.

    Fiddler has detected a protocol violation in session #70.
    No Connection: close, no Content-Length. No way to tell if the response is complete.

    Fiddler has detected a protocol violation in session #90.
    No Connection: close, no Content-Length. No way to tell if the response is complete.

    I do not know what this means, and this drives me nuts. Now it is working properly and I do not know what was done to fix it.

    Dave

  6. #6
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LOL, I also dislike that. But its working. So deep breath and let it go.

  7. #7
    SitePoint Enthusiast glsbrakes's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I did find I had a problem across the board with all browsers. After about a hour the cookies did not work, even though they were there. I made a change to my index login page by removing all of the www. from the script.

    example: http://glsbrakes.com/GLS_Login/redirect.php


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •