SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    embed swf - absolute

    Hi i have my pages set up using seo friendly urls, therefore ive tried to make the link to the swf and the js absolute. Ive used

    Code:
    <script type="text/javascript">
    AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','251','height','241','src','http://www.web.com/ooops.swf','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','ooops','wmode','transparent' ); //end AC code
    </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="251" height="241">
        <param name="movie" value="http://www.web.com/ooops.swf" />
        <param name="quality" value="high" /><param name="wmode" value="transparent" />
        <embed src="http://www.web.com/ooops.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="251" height="241"></embed>
      </object>
    ..however the movie fails to load. The actual swf, loads a movie (.f4v). Ive checked the swf and the movie address is absolute and correct.

    Is there something else that i need to do?

    thanks in advance

  2. #2
    From Italy with love silver trophybronze trophy
    guido2004's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9,510
    Mentioned
    163 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Do you get an error?

  3. #3
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no, no error......i just right click where the swf should be and i get movie not loaded...

  4. #4
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    412
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    got it sorted....

    the first part of the reference to the swf file should be without .swf extension, i.e.

    Code:
    <script type="text/javascript">
    AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','251','height','241','src','http://www.web.com/ooops','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','http://www.web.com/ooops','wmode','transparent' ); //end AC code
    </script>


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •