SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with my domain and www

    How come when you visit my domain http://zazinteractive.com you see a parked page but when you visit http://www.zazinteractive.com you see my actual website? How can I change it so that both show my website?

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You have to use a 301 redirect (.htaccess or other) or change the CNAME record of your domain and allow some time for propagation.
    .COM $7.49
    Best price domains & premium domain services
    Become a reseller
    Best reseller plans in the industry

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Both now redirect to the parking page. I changed my NS about 2-3 days ago

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by globestar View Post
    Both now redirect to the parking page. I changed my NS about 2-3 days ago
    What do you understand as a "parking page"? I see a fully functional site with basic navigation which is hosted at Limestone Networks.
    .COM $7.49
    Best price domains & premium domain services
    Become a reseller
    Best reseller plans in the industry

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You are seeing the correct site. I have confirmed that some people can see it but for me it shows a domain parking page with ads. Have any clue why?

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Empty the cache of your browser or flush the DNS of your system.
    .COM $7.49
    Best price domains & premium domain services
    Become a reseller
    Best reseller plans in the industry

  7. #7
    SitePoint Wizard SiberForum's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,197
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I suppose that because of the cache
    I think in few days the problem will get sorted itself

  8. #8

  9. #9
    SitePoint Member eaaaheyan's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    but i think you can contact your domain name provider to solve this problem, it's easier for you.

  10. #10
    Non-Member bakers's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    102
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    contct your provider. or you may change it manually


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •